algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

Un incendi provocat destrossa 52 vehicles en el dipòsit de Son Reus

Els Bombers trobaren una garrafa amb benzina, origen del foc

Un incendi provocat, segons tots els indicis, destrossà la matinada del dimecres al dijous un total de 52 vehicles del dipòsit municipal de Son Reus, a Palma. Els Bombers atacaren les flames i controlaren el foc després de més de dues hores amb el suport de la Policia Local. Aquest incendi es produeix un dia després del que calcinà catorze cotxes a l'Arenal, del qual també se sospita una autoria intencionada.

Segons informà l'Ajuntament de Palma, els fets tingueren lloc a les dotze i mitja de la nit en un dipòsit en què hi ha vehicles procedents d'accidents de circulació i altres sinistres que havien finalitzat la seva vida útil. Poc abans dels fets, un treballador, que pertany a la plantilla de l'empresa municipal Emaya, detectà la presència sospitosa de quatre joves pels voltants del recinte sinistrat. Moments després, en veure que les flames començaven a afectar els vehicles, avisà els Bombers i la Policia Local de Palma.

El 080 destinà a la zona quatre unitats procedents dels parcs central i de sa Teulera. El personal desplaçat es desplegà i començà a atacar el foc des de diferents fronts. Les tasques d'extinció varen ser força dificultoses a causa de l'herba existent entre els vehicles dipositats i la tardança a localitzar el punt d'origen de les flames. Després de dues hores i deu minuts, l'incendi es donà per controlat amb un resultat de 52 vehicles calcinats i altres d'afectats parcialment.

Des d'un primer moment se sospità sobre la intencionalitat del sinistre, sospites que es reforcen a partir de la troballa de la garrafa, la coincidència d'un incendi de característiques semblants el dia abans a Llucmajor i el testimoni dels vigilants. Aquests asseguraren que havien vist quatre desconeguts pels voltants de Son Reus aproximadament una hora abans del sinistre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.