algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Arxiven les denúncies de Pérez Ramos i altres funcionaris contra el batle

S'han desestimat els recursos contra el primer arxiu de l'expedient, el febrer

La secció n. 2 de l'Audiència Provincial de Palma ha decretat l'arxiu definitiu de les denúncies que en el seu moment presentaren l'exsecretari de la corporació Manuel Pérez Ramos i també personal de l'Ajuntament contra el batle de Sóller, Joan Arbona.

Cal esmentar que el passat mes de febrer es va decidir l'arxiu dels expedients, decisió que aleshores fou recorreguda per les parts denunciants. Aquest recurs s'ha deixat ara sense efecte i no hi ha possibilitat de tornar a recórrer.

La part denunciant esmentava en el recurs que l'arxiu s'havia decidit tenint sols en compte les declaracions del denunciat sense valorar les de l'únic testimoni que ha declarat en la causa i que va corroborar les suposades actuacions delictives del batle Joan Arbona. Afegien, a més, que no s'havien practicat totes les diligències que calia dur a terme per aclarir els fets. Per tot plegat se sol·licitava que es continuàs la tramitació.

L'acord judicial esmenta que les pèssimes relacions personals entre el'exsecretari i el batle han repercutit en el funcionament diari de l'administració local.

Recordem que un dels motius que va decidir Pérez Ramos a presentar la denúncia fou la decisió del batle d'incloure en l'ordre del ple, el primer de la nova legislatura, l'aprovació del catàleg de personal eventual, amb el nomenament de tres càrrecs de confiança, que sembla que figuraven ja en els pressuposts municipals del 1999, per la qual cosa es considera que no hi ha indicis d'un possible delicte. També es deixa sense efecte la suposada denúncia per coaccions davant l'ordre per tal que el secretari canviàs de despatx i per la negativa a concedir-li uns dies de vacances.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.