algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.06°
13°

Un ciutadà denunciarà l'Hospital per «diagnòstic erroni i incompetència»

Mateu Nicolau sofrí una fractura de clavícula desplaçada que no s'observà

Un ciutadà denunciarà l'Hospital de Manacor per «manca de competència» a l'hora d'emetre els seus diagnòstics. Els fets que han desencadenat la denúncia varen ocórrer el passat 18 de juny, quan l'Hospital es va torbar cinc hores a fer un diagnòstic urgent i que a més resultà erroni.

Mateu Nicolau va tenir un accident de moto a vint minuts de Manacor però l'ambulància va es va torbar una hora i vint minuts a arribar, ha afirmat que «vaig patir una fractura de clavícula i no em podia moure. Després d'estar esperant tant de temps l'ambulància ja no sabia com actuar, si hagués tingut una hemorràgia interna hauria pogut morir. A més, l'ambulància que arribà era de transport i no duia ni unes tisores.»

El diagnòstic de l'Hospital fou de fractura no desplaçada amb un repòs consegüent de dues a tres setmanes». La indignació de Nicolau va continuar amb el fet que «no em varen mostrar les radiografies perquè, segons ells, tot estava escrit al diagnòstic i el meu metge particular ja ho veuria escrit». Després de no cedir el mal, Nicolau acudí al seu metge de capçalera. Aquest l'envià a una clínica privada on hagueren de fer-li una operació urgent per clavícula completament desplaçada.

Xavier Feliu, adjunt de direcció de l'Hospital de Manacor, ha comentat que «aquí hi ha molta activitat i l'organització és complicada, hi ha satisfacció o no i els pacients poden acudir al gabinet d'atenció al pacient. Tothom té dret de reclamar i si un pacient ens denuncia, ens sap greu però no hi farem res, no serà el primer».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.