nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La XVI Trobada d'Escoles Mallorquines reuneix més de 300 estudiants

La jornava va tenir un caire reivindicatiu en favor de la llengua

La celebració de la XVI Trobada d'Escoles Mallorquines, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística, va reunir ahir al col·legi públic de s'Alzinar de Capdepera més de 300 estudiants de primer cicle d'educació secundària, batxillerat i cicles de grau mitjà i superior. Enguany el lema d'aquesta jornada era «Jocs de llengua 2000». L'objectiu és que els joves juguin amb paraules, frases i texts i així millorin el coneixement de la llengua d'una manera entretinguda i diferent.

Durant la jornada, es varen dur a terme altres activitats com tallers de llatra, pintura, manualitats, teatre, música, entre d'altres. També es varen realitzar distintes visites als llocs més emblemàtics del municipi de Capdepera com el Castell, els jardins de la Torre Cega de Can Mar, entre d'altres.

Devers les 13 hores es va celebrar l'acte central a l'esplanada de s'Alzinar. Aquest va consistir en una salutació, lectura d'un manifest en favor de la llengua catalana i la cultura mallorquina i l'actuació de la Coral Balanguera.

Acte seguit es va donar pas al dinar de germanor, que es va realitzar amb un extraordinari ambient entre els comensals.
Per acabar, sobre les 16 hores va finalitzar la jornada festiva a favor de la nostra llengua. Aquestes jornades no són més que un botó de mostra de la manera d'actuar de la Direcció de Política Lingüística d'aquest Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.