nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Una jove aprèn com gastar-se 500.000 pessetes en compres durant un matí

L'Associació de Comerciants regala els diners per promocionar les botigues inqueres

A qualsevol persona normal i corrent del carrer li faria molta d'il·lusió sortir un dissabte de compres amb un feix de mig milió de pessetes a la butxaca, per gastar sense complexos.

No hi ha molta gent que ho pugui fer, però ahir una jove de Palma, Pilar Andreu, va tenir l'oportunitat de gastar aquesta gens menyspreable quantitat en els comerços d'Inca. Aquest petit somni es va poder fer realitat gràcies a la campanya «En el 2000 en regalam 500.000» promoguda per l'Associació de Comerciants d'Inca.

Durant prop d'un mes tots els comerços adherits a l'Associació regalaren als seus clients uns tiquets en què se sortejava aquesta original bossa per a la compra. De les 11.000 paperetes que es lliuraren en sortí escollida la de Pilar Andreu, que tan aviat com va saber la notícia començà a pensar què podia comprar.

I és que per fer les compres s'havien de seguir unes regles no gaire estrictes però sí a tenir en compte. Així, l'afortunada disposava d'un màxim de tres hores i mitja per gastar els doblers. Per això tenia la possibilitat d'acudir a qualsevol dels 93 comerços inquers que entraren a la promoció ubicats en 38 carrers de la ciutat. Això sí, només es podia invertir un màxim de 50.000 pessetes per comerç. Al final, els doblers duraren poc més d'una hora i mitja, ja que Pilar Andreu, tota previsora, havia fet una llarguíssima llista de productes per emportar-se, que curiosament sumaren exactament les 500.000 pessetes.

Les eleccions foren ben diverses i correspongueren a 15 establiments diferents. Això sí, Andreu va tenir un gest solidari i va destinar 50.000 pessetes per comprar regals per al menjador social i a l'entitat Sa Finestra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.