algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Arresten un individu que feia cinc anys que abusava de les seves dues filles

Un altre home va ser detingut en es Viver per exhibir els genitals a uns menors

Un veí de Palma ha estat detingut per funcionaris del Cos Nacional de Policia com a presumpte autor d'un delicte d'agressió i abús sexual sobre dues filles seves. Per altra banda, la Policia Local de Palma ha arrestat un home de 40 anys que mostrava els genitals a un grup de menors.

En el primer cas el detingut, F.G.M., de 36 anys, va ser denunciat per la dona amb la qual va conviure i tenir descendència fa uns anys i de la qual se separà a mitjan anys noranta. Sembla que l'individu aprofitava les temporades en què els seus fills (entre els quals hi ha dues nines) vivien amb ell per abusar-ne sexualment i arribar a penetrar les seves filles, segons les mateixes víctimes declararen als funcionaris del 091.

Segons informà un portaveu del 091, fa uns dies la dona i una de les seves filles mantingueren una conversa en la qual tractaren el tema de la virginitat. La jove, entre llàgrimes, confessà a sa mare que ella ja no era verge, i que tampoc la seva germana. La mare conegué tota la història de boca de les seves filles, que li explicaren com des de fa cinc anys fins a setmanes enrere, el seu pare n'havia abusat, fins a arribar a penetrar-les en alguna ocasió.

Per aquest motiu la mare, horroritzada, denuncià els fets a la Policia, que començà a treballar sobre el tema i, després d'interrogar les víctimes i posar-les en mans d'un metge forense, localitzà i arrestà el presumpte autor dels fets. Francisco G.M. era detingut a les nou del vespre del passat dimarts. L'individu negà tots els fets.

Per altra banda, i en un altre ordre de coses, un home de 40 anys va ser arrestat el capvespre del dimecres per funcionaris de la Policia Local de Palma per un presumpte delicte d'exhibicionisme i provocació sexual. L'home, identificat com J.I.B., es dedicava a mostrar les seves parts genitals a un grup de menors que estaven concentrats a la plaça Crist Rei, a la zona des Viver. Els familiars dels menors interposaran denúncia contra el detingut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.