algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Cort procedeix contra set empreses que tenen cotxes de lloguer en sòl rústic

En prepara tres més per acabar amb les invasions de terreny fetes el darrer any

80136
Els cotxes de lloguer s'estan convertint en un veritable problema.

L'Ajuntament de Palma ja ha signat set decrets "sis de paralització d'obres i un de tancament d'ús" contra set empreses de lloguer de cotxes que empren terrenys rurals com a dipòsit de vehicles. Aquestes són les primeres actuacions en ferm a empreses pel consistori després que se sabés que no es permetria la instal·lació d'aquests cotxes en terreny rústic.

Els quatre primers decrets de paralització d'obres i sanció varen sortir ahir des de les dependències d'urbanisme, i els altres tres ho han fet a primera hora d'avui matí. La Policia Local va haver d'intervenir ahir en dues d'aquestes instal·lacions per aturar les obres i fer sortir la maquinària de la zona. Els mateixos operaris varen reconèixer als agents que no tenien cap permís per executar les obres que duien a terme.

Els set terrenys rústics localitzats pels zeladors de l'àrea d'Urbanisme de Cort estan situats a les zones de Can Capó i Son Fangos, però no són els únics. Segons el regidor d'Urbanisme de Cort, Rafel Vidal, hi ha tres terrenys rústics més que també estan ocupats per vehicles o en els quals s'estan fent obres per poder acollir cotxes de lloguer.

Aquests tres terrenys que encara no han estat sancionats ho seran en breu, segons Vidal. Les deu finques controlades pels homes d'Urbanisme han començat a dedicar-se a aquesta activitat en el darrer any, i alguna fins i tot en els darrers mesos, quan ja s'havia advertit que Cort seria inflexible en el compliment de la normativa vigent.

A part d'aquestes deu instal·lacions, hi ha set finques més que han estat ocupades de manera històrica per les empreses de lloguer. Les quatre més importants estan situades al camí de Can Pastilla i a la carretera de Valldemossa i pertanyen a empreses molt arrelades a aquest sector a Palma.

Amb els propietaris d'aquestes set finques es reunirà Vidal el proper dilluns, per mirar de trobar una solució negociada que sigui satisfactòria per a les dues parts en conflicte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.