algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El batle donarà l'ordre de clausurar els bars nocturns que vulnerin la llei

En els darrers quinze dies s'han registrat cinc denúncies de veïns per contaminació acústica

L'eradicació definitiva de la contaminació acústica que provoquen alguns bars i locals que s'ubiquen a la zona de marxa nocturna del nucli litoral de Portocolom, en el terme municipal de Felanitx, és un dels objectius de l'Ajuntament de Felanitx. Per aquest motiu, l'equip de govern clausurarà tots aquells locals que generin aquest tipus de contaminació tan molesta per als veïns de la zona.

De moment, en aquests darrers quinze dies, les dependències municipals han registrat un total de cinc denúncies procedents de veïns que pateixen la contaminació acústica dels locals de marxa nocturna. En concret, les queixes provenen d'un col·lectiu de veïns que resideixen al carrer Assumpció de Portocolom. Aquests felanitxers al·leguen que hi ha un conjunt de bars que organitzen concerts sense respectar la franja horària límit, és a dir, les dotze de la nit.

En aquest sentit, el batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), ha explicat que «em sembla positiu que s'organitzin aquesta mena d'actuacions sempre que es respecti l'horari establert, és a dir, fins a les dotze de la nit. No obstant això, a partir d'aquesta hora, la gent està en ple dret de descansar i, de fet, la normativa del Govern de les Illes Balears és molt estricta envers la franja horària».

Segons el batle Riera, el problema «rau en el fet que molts dels locals que ofereixen espectacles d'actuacions en directe no tenen permís per fer-ho. Per si el conflicte fos poc, també hi ha bars que ni tan sols disposen del permís d'obertura. Per això, Riera ha advertit que «estic disposat a clausurar aquells locals que infringeixen la llei. Tenim la intenció de resoldre el problema com més aviat millor i que durant l'estiu els veïns puguin gaudir de les seves vacances sense renous».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.