nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Blackman: «Vull remodelar l'estructura de l'Ibatur, ja que no es tracta de tapar forats»

La nova directora de l'Institut Balear de Turisme (Ibatur), Tiffany Blackman, substituta d'Ina Martínez, estudia «la remodelació de l'estructura d'aquest organisme, però sense fer-hi canvis radicals», amb l'objectiu de «treballar en equip i tallar amb la política promocional continuista del PP», segons avançà ahir a Diari de Balears.

D'aquesta manera, Blackman vol aconseguir «un canvi d'imatge de les Balears» a l'exterior. «Hem de presentar-nos com un país turístic i no tan sols com una destinació de sol i platja». Per dur a terme aquest projecte, Blackman es planteja «treballar amb una visió a llarg termini de deu anys, ja que no es tracta de tapar forats».

Les primeres passes per fer de l'arxipèlag balear un «país turístic» es veuran a partir de l'any 2001, atès que es realitzarà un nou disseny de l'estand promocional de les Balears, una reorientació de les fires turístiques a les quals s'assistirà i una modernització dels fullets.

La màxima responsable de l'Ibatur indicà que aquest canvi de rumb té com a «intenció i necessitat» la recerca de nous mercats: l'espanyol, el francès, el foment del turisme cultural, gastronòmic, esportiu, de congressos i de cap de setmana, entre d'altres. Respecte d'aquest darrer, Blackman apuntà que s'han de solucionar els problemes relacionats amb el transport aeri, pel que fa a l'«escassesa de connexions i les elevades tarifes».

Per altra banda, la nova directora de l'Ibatur no se sent «preocupada» per la comissió d'investigació parlamentària que estudiarà les irregularitats en la contractació de personal de l'Ibatur: «A mi no em pot afectar, ja que passà abans que arribàs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.