algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Guàrdia Civil arresta un jove que atracà quatre benzineries a Eivissa

El detingut, de 24 anys, es desplaçava en bicicleta i robava a punta d'escopeta

Un jove de 24 anys ha estat detingut a Eivissa com a presumpte autor de diversos robatoris amb violència, en total quatre, comesos en benzineries d'Eivissa al llarg de les darreres setmanes. La detenció, segons informà un portaveu de la Guàrdia Civil, es practicà gràcies a l'estreta col·laboració existent entre la mateixa Benemèrita, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Sant Antoni.

El darrer incident, segons la mateixa font, tingué lloc la matinada de dimarts a dimecres, devers les dotze i mitja. Un home, amb la cara tapada amb un passamuntanyes i una escopeta a la mà, es va personar a la benzineria de Sant Antoni de Portmany i, en actitud amenaçant, va demanar els doblers. Segons els encarregats de l'estació de servei en aquell moment, l'home havia arribat en bicicleta i de la mateixa manera havia partit del lloc. El lladregot s'emportà un total de 75.000 pessetes de la caixa de la benzineria.

En aquell moment es denuncià el fet a la Guàrdia Civil, que muntà un gran dispositiu de vigilància per la zona amb l'ajut de la Policia Local i del 091. Aquest dispositiu donava el seu fruit unes hores després, i a les dues i quart de la matinada el jove era detingut sobre el seu vehicle. A part dels doblers, els agents li intervingueren l'escopeta retallada, uns altres dos canons, de calibres 12 i 14, una pistola tipus bolígraf i un ganivet de muntanya.

La Policia Nacional, que es trobava investigant la implicació del detingut en tres delictes similars més a la mateixa zona, es va fer càrrec de les diligències i posà el jove a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.