cielo claro
  • Màx: 37°
  • Mín: 26°
36°

Bravo: «No us carregueu la il·lusió dels votants d'esquerra i progressistes»

El secretari d'UGT exigí que es demostri que hi ha una opció política al PP

El secretari general de la UGT, Lorenzo Bravo, en el seu discurs commemoratiu de l'1 de Maig exigí a l'Executiu balear que «no malbarati aquesta oportunitat que teniu de demostrar a les Balears i a la resta d'Espanya que hi ha altres maneres possibles de fer política que les que ofereix la dreta del Partit Popular. No us carregueu la gran il·lusió de la gent d'esquerra i progressita, i governau amb energia i tenacitat».

A continuació, Bravo apuntà que aquesta crida la feia «des de la discrepància, mai no des del confrontament, perquè no ha arribat aquest moment. Ho feim per avisar, per intentar ajudar, perquè es consolidi, atès que volem un govern progressista que duri molts d'anys per solucionar els problemes dels treballadors i de les classes socials més necessitades d'aquesta Comunitat Autònoma».

En aquest sentit, el conseller de Treball, Eberhard Grosske, acceptà les crítiques dels sindicalistes i afegí que si no fos així «em sentiria decebut, perquè un govern necessita del pensament i l'estímul de la societat, si no, ens quedaríem aturats només en els problemes quotidians».

Grosske volgué remarcar que «es necessita algú que t'esperoni des de darrere i et situï davant la realitat. Això no em situa en confrontació amb els sindicats; a l'inrevés, m'ajuda com a Govern a fer-ho millor». A més a més, destacà que «els sindicats i l'Executiu ens uneix un projecte comú cap al camp social. És per això que em sent còmplice dels sindicats i no han de dir amén a tot allò que diu el Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.