algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Els veïns promouen una campanya contra la reforma circulatòria

El PP comença una recollida de firmes i ja han signat 500 afectats

La reforma circulatòria del nuclis de Son Servera i Cala Millor que ha confeccionat l'equip de govern (PSOE-PSM) a l'Ajuntament serverí ha provocat fortes queixes en contra del projecte per part dels veïns del municipi.

Aquesta postura crítica compta amb el suport del grup de l'oposició (PP) que ha iniciat una campanya de recollida de signatures sota l'epígraf «relació de firmes contràries al canvi de circulació que es va començar a aplicar a partir de dia 12 de febrer de l'any 2000», acompanyat del nom, la firma i el número del DNI de cada una d'aquelles persones que firmen contra la reforma.

Així, més de mig milenar de veïns que se senten afectats per la reforma circulatòria de la població de Son Servera i el nucli costaner de Cala Millor ja s'han pronunciat en contra del projecte i han signat el document. Així i tot, des del PP opinen que aquesta campanya de recollida de firmes s'ha de continuar encara alguns dies més.

Els regidors populars, Damià Ripoll, Miquel Àngel Calviño i Josep Campins, han explicat que l'aspecte que més els preocupa és «la manca de consens a l'hora d'aplicar la reforma tant a la població de Son Servera com a Cala Millor».

El portaveu del grup popular a la comissió informativa de Policia, Josep Campins, va remetre el passat mes de febrer, uns dies abans de començar a aplicar la reforma, un escrit al batle, Eduard Servera (PSOE), queixant-se de la «manca d'informació i consens per part del delegat de Policia, Antoni Cànoves (PSM)».

Campins es va queixar que «la comissió només serveix per informar del que ja és una realitat i no per consensuar la nova circulació com es vol fer creure».

D'altra banda, Antoni Cànoves considera que les crítiques formulades pels regidors populars són interessades. «Sempre que una persona pren una decisió està exposada que la seva determinació sigui criticada i això provoca que hi hagi gent que està a favor del projecte i altres persones que hi estan en contra», apunta Cànoves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.