cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Els empresaris illencs s'uneixen per l'adjudicació dels aeroports

Aposten per una privatització independent de la que es faci a la resta de l'Estat

73878
Representants de les principals entitats empresarials i financeres de les Illes es reuniren ahir. | J. Torres.

Les patronals i els grans grups empresarials i financers de les Balears reclamen que la privatització dels aeroports de les Illes es faci per separat de la resta de l'Estat.

Aquesta és una de les principals conclusions de la reunió que tingué lloc ahir a la Cambra de Comerç de Mallorca, Eivissa i Formentera en què participaren les següents entitats: Caeb, Pimem, Foment del Turisme, Cambra de Comerç, Federació Hotelera, Hotels Barceló, Banca March, Banc de Crèdit Balear, Caixa Pollença, Gesa, Viatges Ibèria, Riu Hotels, Sa Nostra, Hoteles Globales i Viajes Halcón.

Així mateix, davant la intenció del Ministeri de Foment de dur a terme la privatització de tots els aeroports estatals durant la present legislatura, aquesta agrupació econòmica i empresarial decidí ahir començar a fer feina per situar-se i preparar una hipotètica opció a l'adjudicació de la gestió dels aeroports de les Balears.

D'aquesta manera, la feina es dividirà en dos grups de treball. El primer, encarregat de la direcció de les tasques a realitzar, està integrat per Caeb, Pimem, Foment del Turisme i Cambra de Comerç. El segon grup, de caire econòmic i logístic, es dedicarà a esbrinar l'aportació de capital necessària per optar a un hipotètic concurs privatitzador i la despesa de manteniment i gestió dels aeroports illencs en cas d'aconseguir la seva adjudicació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.