muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El Govern cedirà al municipi el tram de carretera que discorre vora les muralles

El canvi de titularitat es farà quan la Conselleria d'Obres Públiques l'hagi arreglada

La Conselleria d'Obres Públiques del Govern Balear cedirà en propietat a l'Ajuntament d'Alcúdia el tram de carretera c-713 que connecta la rotonda d'entrada en el nucli urbà amb la del port marítim. Així ho comunicà ahir el cap del departament de Carreteres, Joan Cifre, al batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, i també al regidor de Vies Paco Cladera.

La intenció del consistori alcudienc no és altra que transformar en una via lenta aquest tram de carretera que transcorre paral·lel a les muralles i que després connecta el centre urbà amb el Port d'Alcúdia, passant per primera línia per anar fins a la rotonda del port marítim.

Ahir, el cap de Carreteres confirmà que cediran aquest tram «en condicions». Per això, Obres Públiques farà les actuacions que calguin abans de transferir-la en propietat a l'Ajuntament. «Aquesta és la política del departament», assenyalà al respecte Cifre.

De fet, abans d'entrar a la reunió que tingué lloc a la casa consistorial d'Alcúdia, el cap de Carreteres deixà clar les intencions de la Conselleria d'Obres Públiques: «Ens interessa que els trams que discorren per dins els nuclis urbans passin a mans municipals. Així ens estalviam que cada cop que un particular ha de canviar les rajoles del bany, per posar un exemple, ens hagin de demanar permís».

En la reunió d'ahir també parlaren de les obres que queden per fer a la via de circumval·lació. Així, el responsable de Carreteres es mostrà disposat a realitzar la intercepció de la via de circumval·lació amb l'avinguda Tucan i també la que connectarà la ronda amb tota la zona del Llac Menor a través del carrer Pere Mas i Reus. A Ambdues actuacions ha d'intervenir tant l'Ajuntament com la Conselleria d'Obres Públiques perquè hi haurà un tram de carretera que serà municipal.

Ara, els representants municipals negocien amb els propietaris de les parcel·les, per on ha de passar la futura via, la compra dels terrenys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.