algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

Michael Douglas diu que només obrirà S'Estaca si no el molesten quan hi sigui

Acord entre l'associació que presideix l'actor i el CIM per potenciar la serra Tramuntana

L'actor Michael Douglas advertí ahir que només obrirà el pas per la seva possessió, s'Estaca de Valldemossa, sempre que no se'ls pertorbi quan ells siguin a la finca. Douglas, president honorari de l'Associació per a la Defensa de la Natura de l'Illa de Mallorca, i la presidenta del Consell Insular, Maria Antònia Munar, signaren ahir un protocol de col·laboració per desenvolupar actuacions i programes per donar a conèixer i preservar la serra de Tramuntana.

Munar afegí que l'objectiu del conveni és promocionar la serra Nord de Mallorca, i «això ha de ser compatible amb la cura de la intimitat dels propietaris». Munar reiterà, quan Douglas abandonà el CIM, que «la finca és seva i no és possible que la gent vagi d'excursió per la seva propietat».

Aquest acord no disposa d'un pressupost específic, sinó que el funcionament es basarà en la presentació de projectes concrets per tal d'assignar la partida econòmica adient. Fins aquests moments, només s'ha fet un vídeo, però la comissió bilateral, formada per tres representants de cada part, definirà les actuacions i programes anuals, així com el seu seguiment.

Maria Antònia Munar destacà la popularitat que Michael Douglas aporta en tota mena d'acció promocional. «Té més ressò que qualsevol llei del Parlament», afirmà, al mateix temps que informava de les intencions de l'actor nord-americà «per fer propaganda de Mallorca en tots els mitjans de comunicació de qualsevol lloc del món». Munar, que va mantenir una relaxada conversació amb Michael Douglas abans de signar l'acord, indicà que no li costa gens parlar de l'Illa: «Li surt de forma natural, segons m'ha dit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.