cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

El consistori dóna el vistiplau a la creació del polígon agroalimentari

L'Ajuntament accepta la cessió de 4.800 m2 per construir-hi l'escola de s'Illot

El municipi de Manacor disposarà d'un polígon agroalimentari ubicat vora la carretera de Felanitx. El ple de la corporació va aprovar, ahir dematí, en una sessió extraordinària, la modificació de les normes subsidiàries de la zona en què s'emplaçarà el nou polígon agroalimentari.

El batle de Manacor i màxim responsable de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament, Miquel Riera (ALM-UM), va explicar en el decurs de la sessió plenària que «els tècnics de l'Ajuntament han esmenat les deficiències detectades per la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca (CIUM), a l'aprovació inicial de la modificació de les normes». El batle va afegir que «esperam que la comissió del Consell aprovi definitivament el canvi de normativa, amb el qual es donarà el vistiplau a la creació del polígon agroalimentari de Manacor».

Catalina Sureda (PP), portaveu del grup popular, va manifestar que el seu partit està totalment a favor de la creació de l'esmentat polígon: «Esperam que el Consell no obstaculitzi la modificació de normes de la zona i que es pugui construir el polígon agroalimentari».

D'altra banda, el ple de la corporació també va aprovar el projecte de compensació del puig de Son Talent; la cessió d'un pas per a vianants en el polígon 3 de Cala Estany i la cessió de vials públics i zones verdes en el polígon número 7 de Cala Estany. El consistori en ple, amb la unanimitat de tots els grups municipals, va acordar també l'acceptació de l'oferta de la cessió de 4.800 metres quadrats per a la construcció d'un centre escolar a la zona costanera de s'Illot.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.