cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

La Sala executarà la compra de l'antic convent de les monges franciscanes

El batle Mestre anuncia una col·lecta popular per ajudar a pagar-ne l'adquisició

L'antic convent de les monges franciscanes passarà a ser del poble ben aviat. L'Ajuntament de Maria ha arribat a un principi d'acord amb la congregació de les religioses per adquirir l'immoble que romania tancat i sense us des de feia un parell d'anys.

Malgrat que l'acord econòmic ja és ferm no ha transcendit per cap de les dues parts la quantia econòmica de l'operació, que no es farà pública fins que se signin les escriptures. Això sí, el batle Jaume Mestre va explicar que «la congregació ha hagut de realitzar un important esforç per adaptar les seves exigències als limitats recursos municipals que es troben en una situació delicada».

Respecte d'aquest problema, el batle Mestre ha elaborat un pla de viabilitat que inclou renunciar a algunes inversions previstes per a enguany. Amb tot l'Ajuntament fa comptes organitzar una col·lecta popular per abaratir el cost a les arques municipals de forma que no s'hagi de recórrer a l'endeutament.

Mestre va comentar que «s'organitzaran un seguit d'actes de caire lúdic i cultural per recaptar fons. Pretenem que la gent senti el convent com a seu». Mestre és conscient del cost que representa aquest projecte però considera que era una oportunitat que no podíem deixar escapar ja que es tracta d'un patrimoni molt valuós».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.