cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La planta baixa del convent de Son Carrió serà un local social i cultural

L'Ajuntament pagarà un lloguer per utilitzar les dependències

La planta baixa de l'emblemàtic edifici del convent de les monges Franciscanes de Son Carrió serà utilitzada com a local social i cultural per part de l'Ajuntament de Sant Llorenç. La comissió de Govern duita a terme ahir al consistori llorencí va aprovar la signatura d'un conveni per a la utilització del convent de les germanes Franciscanes de Son Carrió per a usos municipals.

L'acord, que serà signat pel batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs (GISC), i la delegada de Mallorca de les religioses Franciscanes, la germana Francesca Perelló, s'estipula que la manca de vocació religiosa «ha conduït a una manca d'utilització de les dependències del convent». A l'esmentat acord també s'especifica que l'Ajuntament i les religioses han tingut «històricament una relació d'estreta col·laboració i ajuda» i que la corporació local necessita «noves infraestructures per donar resposta a les demandes socials i culturals de la vida col·lectiva actual».

Les religioses autoritzaran la utilització, per part de l'Ajuntament, de la planta baixa de les dependències del convent, i cobraran a canvi d'aquesta ús un preu de 45.000 pessetes mensuals. El delegat de Son Carrió a l'Ajuntament de Sant Llorenç, Guillem Galmés, va explicar que la corporació municipal utilitzarà les dependències del convent per dur-hi a terme «activitats de caràcter social o cultural, com ara cursos d'adults, escola de música i menjador per a l'Associació de la Tercera Edat de Son Carrió, entre altres activitats de lleure».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.