algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El PP considera abusiva la tarifa pels autocars que estacionin a Lepanto

El ple aprova preus per a turismes i autocars de fins 5.000 pessetes per dia

El ple celebrat dimarts a vespre va aprovar l'ordenança reguladora del preu públic per utilitzar l'aparcament del carrer Lepanto al Port de Sóller, i ho va fer amb les crítiques dels membres de l'oposició, que consideren que el tema no s'ha duit de forma adequada.

El batle Joan Arbona va incidir en el fet que els doblers que s'ingressin per aquest concepte serviran per amortir les inversions que l'Ajuntament ha fet i encara ha de realitzar a l'aparcament, tot recordant que s'ha de fer una pantalla arbrada i un mur de contenció.

Les tarifes que es volen aplicar són de 200 pessetes per dia als turismes; per als autocars fins a 40 places, de 1.250 pessetes i per als d'entre 40 i 60 places, de 2.500 pessetes i per als de més de 60 i també per als camions, de 5.000 pesstes.

Segons les previsions es podrien ingressar uns 30 milions anuals, tot calculant que podrien passar unes 600 mil places l'any i tenint en compte que hi ha cabuda per a 40 autocars.

El PP, tot i que no s'oposa que es faci pagar als autocars, considera, segons paraules del portaveu Amador Castanyer, que l'equip de govern s'ho hauria d'haver pensat bé, doncs es demanen què pot passar si els autocars es neguen a pagar i no volen estacionar a l'aparcament i si se'ls pot obligar a fer-ho o no.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.