algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El PP denuncia la incineració de deixalles en terrenys municipals

Els populars demanaran la intervenció de la Conselleria de Medi Ambient

El grup municipal popular de l'Ajuntament de Son Servera estudia la possibilitat de denunciar, davant la Conselleria de Medi Ambient, el Pacte de Progrés de l'administració municipal, tot lliurant acusacions al PSOE i PSM sobre un presumpte delicte ecològic.

Segons els conservadors, l'equip de govern va autoritzar la incineració de deixalles que s'havien anat acumulant en un abocador incontrolat ubicat a una zona rústica de titularitat pública. En aquest sentit, Damià Ripoll (PP), portaveu del grup popular, va manifestar la preocupació del seu partit «perquè l'Ajuntament ha donat el vistiplau per poder cremar les restes en un abocador, tenint en compte que n'ha clausurat d'altres per la mateixa raó».

Per la seva banda, Antoni Oliver (PSM), delegat de Serveis Generals juntament amb Antoni Cànoves (PSM), delegat de Policia de l'Ajuntament de Son Servera, han manifestat que no entenen l'actitud adoptada pel grup popular. Oliver va explicar que «la incineració de deixalles ha estat autoritzada per la Sala i s'ha duit a terme de manera totalment controlada i que no comporta cap perill per a la zona».

L'empresa Hermanos Pallicer Pons S.A. ha presentat un escrit, al qual s'adjunta un acte notarial, davant el registre de l'Ajuntament de Son Servera mitjançant el qual ha sol·licitat a l'organisme municipal que els informi «si tots els contenidors que es detallen a l'acte notarial disposen de plena autorització, en el que s'inclou la data de la sol·licitud, així com el nombre de registre d'entrada corresponent i la data en què es va respondre a cada una de les sol·licituds d'autorització».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.