algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Nájera i el Consell d'Estudiants rebutgen les acusacions de Cantarero

El PP denuncià el vincle familiar entre un intermediari i un assessor

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Calvià i el Consell d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) coincideixen a afirmar que «el fet que el coordinador d'una associació que féu d'intermediària, la primavera passada, davant el consistori per demanar una subvenció per a la Diada 99 de la UIB sigui el fill d'un assessor de l'equip de govern, nomenat l'octubre, és pura coincidència, doncs s'hi incorporà molts de mesos després».

El PP de Calvià, per boca de Pere Cantarero i José Manuel Ruiz, va denunciar la setmana passada «la coincidència» esmentada i el procediment, segons ells «irregular», que va tenir la petició de subvenció efectuada pel coordinador general de la Unió d'Estudiants Progressistes (UEP) i tresorer del Consell d'Estudiants, Fernando Monar Lora.

Segons els regidors del PP a Calvià, «Fernando Monar Lora és fill de Fernando Monar Rubia, actual coordinador del Projecte de Comunicació Municipal de l'equip socialista de Margarita Nájera i en el moment de la subvenció responsable de Relacions Institucionals del PSIB al Consell Insular de Mallorca».

Des de l'equip de Nájera es va afirmar que «aquesta és una de tantes altres vegades que l'Ajuntament subvenciona grups de joves estudiants i hem d'assenyalar que l'ajuda, encara que la va rebre la UEP, anava destinada al Consell d'Estudiants, i els diners beneficiaren altres moltes organitzacions».

La font, que citava declaracions de la batlessa Nájera, va afegir que «no entenem per res aquesta crítica i denúncia. A més, aleshores Fernando Monar no feia feina a l'Ajuntament de Calvià». Aquest darrer punt també va ser argumentat pel Consell d'Estudiants. La portaveu va manifestar per concloure que «és una cosa que s'ha fet i que es continuarà fent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.