algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El tinent de batle Lladó (PSM) diu que «el pacte amb el PSOE no funciona»

L'edil diu que no l'han informat del projecte del jardí de la rectoria

El primer tinent de batle nacionalista, Joan Lladó, ha posat de manifest públicament que «el pacte de govern amb el PSOE no funciona en aquests moments i que pot arribar a una situació insostenible».

Lladó realitzà aquestes declaracions després de la publicació a Diari de Balears del projecte que Bisbat i Ajuntament negocien per reconvertir els jardins de la rectoria en un parc públic, i del qual el regidor afirma que no n'estava assabentat.

Per aquest motiu, Lladó manifestà sentir-se indignat ja que no tenia constància de les converses que es mantenen amb el Bisbat de Mallorca tot considerant que «no és normal que sàpiga aquestes coses per la premsa abans que per l'Ajuntament».

De tota manera, el primer tinent de batle binissalemer ha deixat ben clar que el mal funcionament del pacte amb els socialistes no prové d'aquest fet sinó que es remunta a projectes anteriors. Lladó assegura que des del PSM en tot moment s'ha facilitat al PSOE informació concreta de la feina que es dur a terme dins de les regidories que gestionam. En canvi, la informació que obtenim de les àrees del PSOE no és la mateixa. Això no és confiança». Lladó ha afirmat que el PSOE no és conscient encara que ha perdut la majoria absoluta i que ha de governar amb un altre partit». Lladó ha volgut especificar en tot cas que no s'oposa al projecte dels jardins de la rectoria ja que és una inversió que comparteix amb el PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.