algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El Carib i la Mediterrània, objectius de l'expansió internacional de Sa Nostra

Miquel Capellà advoca per «sacrificar beneficis a curt i mig termini»

La Caixa de les Balears Sa Nostra concentrarà la seva futura expansió internacional al Carib (República Dominicana, Panamà i Mèxic) i a la conca mediterrània (Eslovènia, Croàcia, Tunísia, Marroc, Argèlia i Itàlia), «territoris on existeix un desenvolupament turístic important i els empresaris balears ja hi són», anuncià el president de l'entitat, Miquel Alenyà, acompanyat pel director general, Pere Batle.

Capellà avançà que si Sa Nostra vol aconseguir més guanys que els actuals, «s'han de sacrificar beneficis a curt i mig termini», ja que «si ens obsessionam amb ells perdrem oportunitats inversores de futur». Per dur a terme aquests objectius, Capellà vol llevar la «lectura» i la «intencionalitat política» que té el balanç anual de resultats de Sa Nostra, ja que «semblen uns pressuposts». A més, intentarà «convèncer el Consell d'Administració» perquè accepti el nou tarannà.

El president de la Caixa de les Balears apostà perquè en un període d'entre dos i quatre anys els beneficis «no siguin una preocupació obsessiva», atès que «si se'ls prioritzen se cometen errades». Sa Nostra invertirà a les Illes en projectes «respectuosos» amb el medi ambient, en programes que «millorin» la gestió dels recursos naturals escassos, en noves tecnologies, com també aquells dirigits a la joventut, la gent gran, educatius, culturals i en donar suport a les empreses balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.