algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
24°

Els venedors de la Plaça recullen 1.500 firmes per evitar l'enderrocament

El batle afirma que la Sala només compleix el que ha ordenat el TSJB

Els venedors de la plaça de les Verdures de Manacor han començat una recollida de signatures, amb la intenció d'evitar l'enderrocament de l'edifici del mercat cobert que va ordenar el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB). Fins al moment han recollit 1.500 signatures entre la població manacorina.

La majoria de placers de la plaça de les Verdures està en contra de la proposta d'enderrocament, que no li queda més remei que haver d'executar a la Sala una vegada que el jutge ha decretat que l'edifici s'excedeix de volum. Davant això, volen reivindicar els seus drets de poder continuar treballant en els llocs de feina.

Per tot el municipi s'han repartit uns pasquins per a la recollida de signatures on es pot llegir: «Els sotafirmants, tots ells veïns de Manacor, i després de les notícies aparegudes en la premsa, mostren el seu total rebuig al, segons pareix, proper enderrocament que vol dur endavant l'Ajuntament de Manacor d'un determinat nombre de llocs de venda del mercat. Això durà molts de perjudicis, no només als titulars dels llocs de venda, sinó també a la totalitat de la població».

El batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), manifestà respecte de la polèmica que «encara no he rebut les firmes en contra de l'enderrocament». Així i tot, Riera volgué deixar clar que «no tindré cap inconvenient a remetre les signatures dels placers als jutjats, perquè el jutge les tingui en compte».

Però el batle va donar l'explicació de la seva situació dient: «els veïns de Manacor han d'entendre que nosaltres no proposam enderrocar la plaça de les Verdures com un capritx. Si ho feim és perquè s'ha de complir una sentència judicial, i els procés que ha pres el tema ja no es pot aturar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.