algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

Els centres escolars disposaran de 170 professors més el curs vinent

La Mesa Sectorial força l'acord amb la Direcció de Personal

La Mesa Sectorial d'Educació, integrada per sindicats i Govern balear, ha arribat a un acord que suposarà a les Illes l'augment de 170 professors a les plantilles d'educació primària (80 places) i infantil (90) per al curs escolar vinent, el 2000-2001. Aquest fet suposarà una despesa addicional de 680 milions de pessetes.

A més, aquest departament autonòmic i els representants sindicals també es comprometen a consolidar com a fixos 156 professors de secundària el curs vinent. En l'actualitat, aquests docents treballen com a interins. El Govern també s'ha compromès a estudiar l'equiparació dels sous dels treballadors dels centres docents públics de les Balears amb els dels funcionaris de la Comunitat Autònoma.

L'increment d'aquestes 170 noves places garanteix l'increment d'un professor en el tram d'educació infantil, quatre per cada tres cursos als centres d'una línia, i d'un professor al cicle de primària als centres de dues línies, segons explicà ahir el director general de personal docent de la Conselleria d'Educació i Cultura, Arnau Amer.

Juntament amb el director general, els responsables de l'àrea d'educació d'UGT, Andreu Ferrer; CCOO, Assumpta Massanet; i de l'STEI, Pere Polo, tots ells es mostraren molt satisfets dels acords aconseguits en les negociacions amb aquesta Conselleria al si de la Mesa Sectorial d'Educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.