cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

El mercat es concentrarà en els passeigs per espaiar el carrer Major

Paco Cladera presentà una remodelació dels punts de venda als comerciants

Aquest estiu passejar-se pel mercat no resultarà tan opressiu com ha estat en les temporades turístiques precedents. L'Ajuntament d'Alcúdia ha elaborat un projecte d'esponjament que es posarà en pràctica el pròxim mes d'abril, que és quan començaran a desembarcar els venedors externs.

El mercat del dimarts i diumenge es concentrarà bàsicament en el passeig de la Mare de Déu de la Victòria i en el passeig de Pere Ventayol. En aquest indret, l'Ajuntament proposa concentrar les parades damunt el passeig i eliminar les que s'ubiquen a la voravia perquè així residents i turistes puguin transitar amb més facilitat per la zona. Cal dir també que en el carrer de Pol·lentia, a l'alçada del banc Santander i fins al monument de l'àguila, el govern municipal preveu acordonar la zona perquè dins l'àrea reservada pel mercat no hi puguin circular vehicles motoritzats.

Per fer possible aquest tancament al trànsit rodat, el regidor de Vies i Obres, Paco Cladera, d'Unió Mallorquina, (UM), explica que la parada d'autobusos es traslladarà des de la plaça Carles V i fins a la part del darrere de les cases de Can Ramis. Així, a la plaça Carles V s'hi podran reubicar uns quants punts de venda, com també a la illeta enjardinada que hi ha just a la vora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.