cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

La Sala demana al Govern que faci el desdoblament de la via Palma-Artà

Obres Públiques afirma que estudien diferents projectes per a aquesta carretera

L'Ajuntament de Manacor ha demanat a la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear que es faci el desdoblament de la carretera comarcal 715 que condueix de Palma fins a Artà passant per la localitat.

El batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), va visitar ahir la seu de la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports per tal d'entrevistar-se amb el conseller, Josep Antoni Ferrer Orfila. El tema principal de la conversa fou el mal estat i les dificultats de trànsit per desplaçar-se de Palma a la segona ciutat de l'Illa: Manacor.

El batle Riera demanà, en representació de l'Ajuntament de Manacor, que el Govern balear estudiï de manera seriosa la possibilitat de desdoblar el traçat actual de la carretera que uneix Palma amb Artà, ja que els principals usuaris la utilitzen per acudir a la ciutat de les perles.

Després de l'entrevista amb Ferrer, el batle Riera manifestà a aquest diari que «estam a favor del desdoblament de la carretera de Palma a Manacor i així ho hem fet saber al conseller. No creim que només s'hagin de desdoblar algunes parts del traçat, sinó que volem que sigui tota la carretera». El batle va qualificar l'encontre amb el conseller i els tècnics d'Obres Públiques de «molt positiu».

Les pretensions de l'Ajuntament de Manacor i de gran part dels municipis de la zona del Llevant és que hi hagi dos carrils d'anada i dos de tornada i així no es produirien els embussos que els tercers carrils no acaben d'eliminar en alguns trams d'aquesta important carretera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.