algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

Antich demana el vot al món cultural, educatiu, de l'acció social i la sanitat

El president dóna suport als candidats al Congrés i al Senat en un dinar electoral

Entre la compra d'una finca a Albarca i un sopar commemoratiu del Dia Internacional de la Dona en un restaurant del port de Pollença, el president del Govern balear, Francesc Antich, va donar suport als candidats del PSIB-PSOE al Congrés, Teresa Riera, i al Senat per Mallorca, Ramon Socias, en un dinar «amb diversos col·lectius de la nostra societat (cultura, educació, sanitat i acció social)» que se celebrà en un restaurant de Palmanyola.

Antich va presentar els esmentats candidats als més de 150 comensals que assistiren a l'àpat electoral als quals va avisar de l'oportunitat d'interrogar Riera i Socias després que aquests els sol·licitassin «ajuda» per arribar a Madrid. El president va il·lustrar la «nova manera de governar» dels progressistes amb la voluntat manifesta d'implicar la societat civil en les tasques de les institucions. «Però això no és prou "va assenyalar Antich en to autocrític", el 12 de març ens hi jugam moltes coses i el PSOE és valent en la culminació de l'Estat de les Autonomies en un Estat federal que comenci per un Senat».

A continuació, Riera va prendre la paraula i després de saludar les dones assistents va parlar de la tasca que ha duit a terme durant els últims quatre anys en el Congrés dels Diputats. Va parlar de «temes lligats a l'Illa» i que «no sempre hem tingut èxit pel fet d'estar a l'oposició», tot i que en «altres temes sí que hem tingut èxits perquè afectaven altres autonomies», va dir Riera, però sense especificar en cap dels casos.

Amb tot, el 70% de les decisions que afecten les Illes Balears «es prenen a Madrid», va recordar la candidata abans de posar-se a la «disposició» de la il·lustre parròquia a la que va demanar «ajuda» però de la que no va arrancar ni un sol aplaudiment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.