nubes dispersas
  • Màx: 12.3°
  • Mín: 7.77°
12°

Ferrovial diu que mai no ha abandonat les obres de la residència Miquel Mir

L'empresa hi envià ahir obrers, quan disposa de deu dies per rescindir el contracte

Ferrovial no dóna per acabades les obres d'ampliació de la residència Miquel Mir. Per això, ara que l'Ajuntament ja ha comunicat la rescissió del contracte, l'empresa torna a enviar treballadors a l'obra.

Fins i tot, ahir, des del servei de premsa de Ferrovial informaren que «mai no hem abandonat les obres, per a nosaltres tot continua igual». El fet que des del passat mes de novembre i fins ahir ningú no hagi vist cap obrer per la residència «no significa que les obres estiguin aturades. Que no hi vegin gent treballant, no vol dir que no treballin», apuntà aquesta mateixa font.

L'Ajuntament d'Inca comunicà el passat dilluns a Ferrovial que disposava de deu dies per rescindir el contracte. Ahir, però, els obrers tornaren a la feina. L'empresa constructora aturà l'ampliació de la residència Miquel Mir el passat mes de novembre. Llavors, Ferrovial, que també s'ocupa de l'obra del claustre, notificà a l'Ajuntament la seva intenció de no continuar les obres fins que no s'acordàs el pagament d'una sèrie d'extres del projecte. De fet, el passat gener la constructora ja amenaçà d'abandonar l'obra perquè no se li pagaven uns extres que pujaven a 79 milions de pessetes.

De llavors ençà s'han succeït diferents reunions entre la constructora i l'Ajuntament d'Inca. Però el passat dilluns, l'equip de govern (PP) decidí rompre les negociacions. A partir d'aquí, l'Ajuntament va comunicar a l'empresa que disposava d'un termini de 10 dies per rescindir el contracte signat.

Ahir, emperò, Ferrovial va sorprendre tot el consistori enviant quatre treballadors a la residència per «enretirar els cartons del terra i instal·lar els telèfons i les dutxes», en paraules dels mateixos treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.