cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Els ajuntaments s'agruparan per optar a ajudes sobre formació professional

El Fons Europeu destina 6.000 milions a l'Estat per a poblacions de 50.000 habitants

Els ajuntaments de la comarca del Llevant: Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera tenen intenció d'agrupar-se per poder optar a les subvencions que ofereix la Comunitat Europea a les poblacions de 50.000 habitants amb la finalitat de dur a terme cursos de formació professional per a adults.

El director general de Formació de la Conselleria de Treball i Benestar Social, Francesc Obrador, va oferir, la setmana passada, una conferència explicativa sobre aquest tema a l'Auditorium sa Màniga de Cala Millor, on hi va assistir una gran representació dels ajuntaments de la comarca del Llevant.

Obrador va explicar que els cursos de formació professional estaven dirigits a la població adulta amb l'objecte de millorar la qualitat de la mà d'obra, així com el nivell de la categoria professional.

Obrador també va explicar que la Comunitat Europea destinava un total de 6.000 milions de pessetes a l'Estat espanyol en concepte d'educació formativa professional però que per poder accedir a aquestes subvencions era necessari que les poblacions tinguessin un mínim de 50.000 habitants.

Obrador va informar que serà necessari que els pobles que vulguin optar a aquestes subvencions europees s'agrupin a nivell de Mancomunitat o federacions de municipis.

El delegat de Cultura a l'Ajuntament de Sant Llorenç, Bartomeu Mestre, ha explicat que «els representants dels distints ajuntaments del Llevant estudiarem una fórmula per agrupar-nos per poder optar a les ajudes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.