cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

Els consistoris faran una consulta popular sobre el futur parc natural

Acolliran propostes de la gent del poble per a la redacció del PORN

Els ajuntaments de la comarca del Llevant que estan afectats per la delimitació del Pla d'Ordenació de Recursos Naturals (PORN) de la península d'Artà amb l'objecte de crear un parc natural a la Serra, impulsaran una consulta popular perquè els ciutadans puguin realitzar propostes i suggeriments que es podran incloure dins la redacció del projecte.

El primer Ajuntament que ha llançat aquesta iniciativa ha estat el de Capdepera, des de l'àrea de Medi Ambient. Conjuntament amb el consorci per a la Defensa de la Natura de Capdepera i la col·laboració del grup ecologista GOB, el consistori gabellí ha confeccionat uns fullets explicatius sobre el que és la redacció del PORN i un parc natural i anima la gent del poble que apunti les seves propostes i suggeriments perquè es puguin tenir en compte a l'hora d'elaborar el Pla d'Ordenació de Recursos Naturals.

Aquesta iniciativa que es va presentar el dilluns davant la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, així com els batles i representants dels ajuntaments de Manacor, Son Servera, Artà, Sant Llorenç i Capdepera ha estat secundada per tots i s'han proposat fer una campanya informativa de manera conjunta.

Ara, serà la Conselleria de Medi Ambient la que confeccionarà una proposta global d'informació per a tots els municipis afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.