La llet d'ametlla torna a la taula per Nadal
Miquel Canyelles produeix encara amb el molí original que usaven els monjos mínims
Sta.Maria26/12/99 0:00
L'arribada de les festes de Nadal marca una fita gastronòmica en la qual el torró i d'altres productes típics agafen el protagonisme a les taules. Vora aquests menjars els darrers anys ha reviscolat a Santa Maria la producció i consum de la llet d'ametlla, un aliment que té unes arrels històriques ben profundes.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- L’OCB impulsa una campanya perquè les famílies coneguin els beneficis d’escolaritzar els infants en català
- Admès a tràmit el Recurs d’inconstitucionalitat contra l’amnistia al sòl rústic de la llei de simplificació
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Redueixen de 37,5 a 35 hores l’horari laboral setmanal dels docents dels centres públics de les Illes Balears
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.