cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Les Festes des Vermar d'enguany ja tenen vermadors i vermadores

Margalida Mateu Salvà va ser elegida pels joves del poble com la vermadora major per un estret marge de vots

La trentacinquena edició de les tradicionals Festes des Vermar ja té des del passat dissabte a vespre els vermadors i vermadores. L'elecció dels joves que ocuparan aquests càrrecs i que es realitzà enmig d'una gran expectació als voltants de Can Arabí, marca la posada en marxa del procés de la festa major de tots els binissalamers.

Enguany la participació va ser superior a la de la darrera edició. Així, foren 160 els joves d'edats compreses entre els 14 i els 25 anys que dipositaren el seu vot a les urnes davant dels 130 de l'any passat. De fet, l'Ajuntament havia fet una crida a tots els joves amb possibilitat de votar que prenguesin part en el procés d'elecció per intentar revitalitzar la implicació dels més joves en la festa.

A més dels 59 possibles candidats nascuts a l'any 83 s'hi varen inscriure 15, set homes i vuit dones. Aquest nombre fou superior a l'any passat en el qual hi hagué només 11 aspirants dels quals dos eren homes i sortiren elegits directament per primera vegada. Les votacions s'encetaren passades les deu del vespre i s'allargaren durant prop de dues hores i es tancaren a les dotze, sense que no es registràs cap incident destacable. Després arribà l'hora de l'escrutini que es desenvolupà entre el nerviosisme dels participants i que es tancà amb l'alegria lògica dels guanyadors i la decepció d'alguns dels que s'hi havien presentat.

L'afortunada que ocuparà el càrrec de vermadora major serà enguany Margalida Mateu Salvà que va obtenir 94 vots. L'acompanyaran també com a vermadores Maria Antònia Marquès Munar (89 vots) i Maria Francisca Pol Perelló (69 vots). Pel que fa als homes, Víctor Vicens Visiedo amb 120 vots va resultar elegit amb Gabriel March Rosselló que n'aconseguí 87.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.