algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Cañellas diu que estarà fora de la política durant els propers anys

No integrarà cap candidatura en el PP i alaba la renúncia de Catalina Cirer

Després de la renúncia de Catalina Cirer a integrar la candidatura de Jaume Matas i qualsevol altra, Gabriel Cañellas declarà ahir a Diari de Balears que «no tan sols no integraré ni promouré cap llista alternativa, sinó que durant els propers anys estaré fora de qualsevol actuació política». De tota manera, Cañellas especificà que la seva decisió està presa des de fa 15 dies, mentre que la renúncia de Cirer es produí despús-ahir.

Tot això fa pensar que Cañellas acceptà retirar-se de la primera línia i no ser protagonista en el proper congrés del PP balear, que se celebrarà el dia 2 d'octubre. Mentrestant, Cirer i Matas avançaven en un acord d'integració. Però unes declaracions de Matas a l'agència Efe, on destacava que Cirer s'havia integrat en la seva candidatura a títol personal, han enterrat qualsevol possibilitat que el darrer dels expresidents aconseguixi una autèntica llista d'integració. Potser sigui candidat únic a la presidència del partit en el congrés, però, tal com ja va manifestar Catalina Cirer, això no voldrà dir que el partit estigui cohesionat.

Sobre la renúncia final de Cirer, Gabriel Cañellas indicà ahir que «és una gran decisió i una gran determinació que té tot el meu suport. Cirer ha actuat amb coneixement de causa i amb una gran clarividència».

D'aquestes paraules es desprèn que Cañellas no veia amb bons ulls que Cirer s'integràs en la candidatura de Matas (potser per això es desmarcà d'un protagonisme actiu en el congrés) i que, finalment, s'alegra de la decisió final de la delegada del Govern. No obstant això, Cañellas indicà ahir a aquest diari que «ser fora de la política durant els propers anys em convé personalment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.