algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

Cirer deixa la via lliure a Matas

Va prendre la decisió ahir mateix en entendre que l'expresident «em volia a mi a títol personal, però no els meus»

60912
Cirer, durant la roda de premsa que oferí ahir a la seu del PP. | J. T .

«He renunciat a integrar la candidatura de Jaume Matas i qualsevol altra». Així de clara, rotunda i contundent fou ahir Catalina Cirer en una roda de premsa on deixà enterrada la possibilitat que Matas encapçali una candidatura a la presidència del partit que sigui realment d'integració. Matas podrà ser el número 1 d'una llista única, però no haurà aconseguit la cohesió del partit. I, a més a més, compareixerà com a culpable.

Cirer explicà en la roda de premsa, celebrada l'horabaixa després de suspendre's la convocatòria inicial del matí, que dies abans havia decidit integrar-se en la candidatura de Matas per exercir un càrrec, una vicepresidència, dedicat a l'organització interna del partit, mentre que l'expresident se centraria més a l'oposició parlamentària. Però fou precisament ahir al matí, en llegir unes declaracions de Matas a l'agència Efe, quan Cirer decidí desmarcar-se del projecte.

Segons explicà, «Matas ha dit que m'integrava a títol personal, però jo a títol personal no som res. No estic cercant un càrrec o que m'implantin amb unes pinces. La meva integració havia de ser un punt de trobada dels corrents del partit».

En definitiva, la delegada del Govern expressava així la seva decepció en entendre que Matas ha cercat la seva integració personal com una manera d'acabar amb la possibilitat de més alternatives a la de l'expresident: «Em volia a mi, però no els meus. Volia que jo estigués ubicada, i els altres ja s'arreglaran. Aquesta no és la feina que tenia encomanada quan he intentat fer factible la integració».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.