muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Ian Iü es confessa autor del doble crim de Portocristo i ingressa a la presó

Ian Iü contà que «vaig matar el nin perquè cridava»

Ian Iü va reconèixer primer davant el Cos Nacional de Policia i després davant el magistrat del jutjat d'instrucció i primera instància número 2 de Manacor, Julio Àlvarez, el doble assassinat de Portocristo. Ian va confessar que a Wei Di Xu la va matar per ressentiment i al petit David, de només dos anys, «perquè es posà a cridar i tenia por que no el sentissin».

Les declaracions de Ian Iü, de 26 anys, es varen dur a terme amb la col·laboració d'una intèrpret, ja que no parla castellà. Respecte al doble crim, s'assenyalà que «Ian Iü, coneixedor dels costums de la seva víctima, va rondar en el domicili de Wei Di Xu i va esperar la seva sortida, ja que sabia que acudiria a sopar al restaurant familiar amb el seu fill. La va sorprendre i la va atacar sense dir cap paraula, quan va obrir la porta, amb un gran ganivet de cuina del qual s'havia proveït robant-lo en un establiment comercial en el qual havia estat».

«La dona es va intentar defensar inútilment pel que va patir diverses ferides acabant la lluita amb el seu degollament», segons la pròpia declaració de Ian Iü, «llavors amb l'ànim fora de lloc, va matar el menor que cridava quan va veure que la seva mare estava ferida i perquè els veïns de l'edifici no el poguessin sentir. Després va iniciar una boja fugida cap al carrer».

El jove va confessar en un estat d'atordiment i va dir que ignorava on havia abandonat l'arma homicida. Després va afegir que l'estat de desorientació que pateix sigui «possiblement per la pressió policíaca a la qual em vaig veure sotmès».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.