cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

Els veïns del polígon de Llevant, irats amb qui deixa el cotxe al parc de la seva barriada

Demanen que s'acabi la segona fase del projecte d'arbrat i que es deixi l'espai lliure

Els aparcaments al polígon de Llevant enfronten els veïns de la barriada. Mentre la junta directiva de l'Associació de Veïns i molts dels habitants de la contrada denuncien el fet que el parc situat entre els carrers de Manacor i el carrer Valparaíso s'ha convertit a la pràctica en un aparcament de cotxes, molts dels usuaris d'aquests aparcaments pretenen no perdre els seus privilegis i continuar mantenint aquest ús.

En aquest moment, la zona que s'empra com a aparcament espera que s'executi la segona fase del pla Mirall. En realitat, és un parc que necessita un augment del nombre d'arbres i de la instal·lació de mobiliari urbà per tal d'esdevenir precisament això, un parc. Segons la presidenta de l'Associació de Veïns, Teresa Lao, «vàrem rebre propostes per fer un aparcament subterrani al polígon de Llevant, però ens hi vàrem negar. No creim que sigui necessari en aquesta barriada. El que fa falta és que es faci d'una vegada per totes el parc i que així aquests cotxes no puguin ocupar aquest espai».

Lao també va explicar a Diari de Balears que «allò que s'hauria de fer és habilitar els pàrquings subterranis que tenen moltes finques i que es troben en una situació molt dolenta. A més a més, molts d'aquests espais incompleixen totes les normatives. Si s'acondiciassin no hi hi hauria cap mena de problema d'aparcament a la nostra barriada i tot funcionaria millor».

Un altre dels extrems que va confirmar Lao és que «en el seu origen aquest parc va ser creat pels veïns de la barriada. Quan es varen fer els primers blocs d'habitages al polígon de Llevant, els mateixos veïns varen ser els que sembraren els arbres en aquest parc i l'estimen massa com perquè es converteixi en un aparcament de cotxes. No deixarem que això es faci, mai no hem volgut un pàrquing. Per això estam contents que finalment es faci un parc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.