algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Acció Social pretén comprar un immoble per posar-hi la Federació de Persones Grans

Encara no se n'ha decidit cap emplaçament possible, però no es descarta instal·lar-lo a la barriada de la Gerreria

La Federació de Persones Grans de Palma comptarà amb un nou local. La regidoria d'Acció Social està cercant un immoble per ubicar-hi aquest centre d'atenció a les persones grans. Tot i que encara és un dels projectes més verds del nou regidor, Antoni Nadal, un local per a les persones grans és una de les prioritats de la regidoria.

Encara no se sap res del possible emplaçament del centre i molt manco del règim de contractació del local, encara que sembla que es prefereix l'adquisició sobre el lloguer. Aquesta fórmula permetria adquirir nous edificis que passarien a augmentar el patrimoni d'espais municipals en matèria d'infraestructures a Palma. Una de les possibles situacions del centre podria ser la barriada de la Gerreria. Instal·lar un centre d'aquestes característiques a la zona on s'està fent una de les majors inversions municipals contribuiria de manera molt notable a la revitalització del barri.

Un altre dels fets que fan atraient la barriada de la Gerreria per a la instal·lació del local de la Federació de Persones Grans és la circumstància que en el centre de Palma hi viuen ara tan sols unes 12.000 persones, però moltes de les quals pertanyen al col·lectiu de la tercera edat. Aquest centre permetria aglutinar amb més força el col·lectiu i contribuir a evitar la solitud de les persones que en formen part mitjançant un increment de les activitats per a ells que es fan en el cor de la ciutat històrica.

La tercera mesura que es té en compte és que la instal·lació d'un servei social més complementaria l'oferta de la inversió social que s'està fent a la zona, capitalitzada principalment en el centre es Flassaders i en el centre Estel, amb caires més ludicoculturals i esportius que no aquest nou centre que es vol construir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.