nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'operació contra el narcotràfic acaba amb 14 detencions i la intervenció de droga i doblers

La banda, formada per joves, estava molt ben organitzada

L'operació policíaca més espectacular duita a terme enguany contra el narcotràfic a Mallorca ha resultat finalment amb un total de 14 arrests practicats i la intervenció de 2.002 comprimits d'èxtasi, 150 grams d'haixix, 1.750.000 pessetes, tres cotxes, un ciclomotor, vuit telèfons mòbils, una balança de precisió i nombrosa documentació valuosa que encara està sent examinada.

Els objectes seran presentats al jutge instructor com a proves inculpatòries, que seran administrades segons el grau d'implicació de cadascun dels detinguts. Una vegada avaluats, els papers intervinguts també seran entregats. L'operació encara és considerada oberta pels funcionaris que s'encarreguen de la investigació, i no es descarten noves detencions atès que encara hi ha punts obscurs en la manera d'operar de la banda.

Tots els implicats en aquest cas varen ser presentats ahir davant del titular del jutjat d'Instrucció número 6. Al tancament d'aquesta edició, David P.Q., de 18 anys; Sebastián O.C., Sebas, de 21; Francisco A.F., Abe, de 22; Luis G.G., Nacho, de 18; Luis C.T., Mono o Totillo, de 19; Sergio P.L., de 23; Juan O.C., Juani, de 18; Francisco C.R., Morrúo, de 19; Miguel U.F., Ure, de 22; Manuel M.R., Kiki, de 29; Francisco C.P., Bobo, de 21; Juan M.M., de 19; el xinès Hoang Sang L., San, de 22; i Daniel C.C., Chile, de 18, encara es trobaven declarant davant del jutge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.