cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
34°

El cap de Policia es querella contra el delegat d'UGT per calúmnies

L'inspector no accepta que l'acusin de coaccionar els agents amb qui treballa

L'inspector en cap de la Policia Local de Sant Llorenç, Joan Josep López Carbonell, va posar ahir una querella criminal davant el Jutjat de Guardia de Manacor contra el delegat comarcal del sindicat Unió General de Treballadors (UGT), Guillem Vadell, per un presumpte delicte de calumnies.

López ha explicat que «he presentat la querella a títol personal contra el delegat d'UGT perquè no puc acceptar que m'acusi, entre d'altres coses, de coaccionar els policies amb qui faig feina diàriament». Els fets als quals al·ludeix el denunciant es varen produir el passat dia 9 d'agost quan, en el decurs d'una roda de premsa, Vadell va denunciar que la Policia local de Sant Llorenç estava fent hores extraordinàries sense cap tipus de regulació i va acusar directament l'inspector en cap del cos policíac, Joan López, de coaccionar i amenaçar els seus subordinats, sobretot pel que fa als policies que són interins.

D'altra banda, Guillem Vadell, ha manifestat que «si posen querelles contra la meva persona ja ens veurem al jutjat. La veritat és que, fins ara, no havíem tret a la llum pública totes les denúncies efectuades per la Policia local, però si ens acusen davant els tribunals no tindrem altre remei que treure tots els pedaços bruts».

La darrera denúncia efectuada per UGT sobre la problemàtica de la Policia Local de Sant Llorenç fa referència a un decret de batlia signat, el passat dia 13 d'agost per Mateu Puigrós (GISC). Vadell va manifestar ahir que «el batle va exigir per decret que els policies realitzassin hores extraordinàries amb motiu de la Fira Nocturna que va tenir lloc el passat dia 14 d'agost, sense que no s'hagi solucionat en cap moment la problemàtica de les hores extra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.