algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El pla Mirall, el moll Vell i els renous, cavalls de batalla dels veïns de Ciutat

Han enviat una carta a Antich demanant-li que prengui mesures sobre els temes

Els veïns de Palma han pres posicions. En una carta remesa al president del Govern balear, Francesc Antich, per part de la federació que els agrupa, han mostrat el seu posicionament en temes com el pla Mirall, el moll Vell i els renous, tres dels cavalls de batalla de les entitats ciutadanes.

Pel que fa al pla Mirall, asseguren que «sense cap mena de control hem estat testimonis impotents de tot un seguit de projectes, amb pressuposts milionaris, sense cap valoració de prioritats o necessitats, atesa l'absència de l'oposició i de la Federació d'Associacions de Veïns, que des de la constitució del consorci va demanar ser admesa com a adherida amb veu i sense vot, com així ho recollien els estatuts. Mai no ens han contestat».

Per aquest motiu els veïns demanen a Francesc Antich que paralitzi els projectes del pla Mirall, com també que posi les mesures per tal que «s'esmeni allò que per nosaltres és un comportament antidemocràtic i obscurantista, és a dir, la no participació ciutadana».

Però si pel que fa referència al pla Mirall els veïns es mostren molt durs, en el tema del moll Vell apunten que «el Moll adquireix en la nostra condició insular una gran importància, atès que és una via d'entrada i sortida de passatgers i de mercaderies, per tant és aquesta la funció que s'ha de potenciar i millorar. A la resta del Moll, continuam demanant que s'oblidi una macrointervenció. No és la demanda de possibilitar negoci ni una suposada demanda d'oci allò que s'ha de tenir en compte, sinó el fet de com mantenir un litoral ja massa agredit per conservar una façana marítima única per a les futures generacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.