algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Picabaralles entre els usuaris del mollet del Barcarès i els diumengers

Els caps de setmana la bocana es col·lapsa perquè tothom fa servir la rampa

Els usuaris del mollet del Barcarès es queixen fort perquè els dissabtes i els diumenges veuen com la instal·lació esportiva queda col·lapsada a causa dels particulars, que sense tenir punt d'amarrament al port, fan servir la rampa per amollar la seva embarcació.

Els propietaris d'aquestes embarcacions fan servir la rampa del mollet del Barcarès per llançar les barques a la mar. Això produeix un trànsit constant durant tot el matí i també a certes hores de la tarda quan tornen les embarcacions. El tragí d'entrades i sortides provoca que l'estreta bocana del port es vegi col·lapsada contínuament perquè les embarcacions dels que tenen punt d'amarrament topen amb les dels diumengers, que no en tenen, però que els caps de setmana fan servir la instal·lació. D'aquí les picabaralles que acostumen a registrar-se entre els usuaris del mollet i els que esporàdicament fan servir el port.

Els veïns del Barcarès també estan enfadats perquè veuen com ells paguen unes 70.000 pessetes anuals a Ports i Litoral per fer servir les instal·lacions del mollet i els particulars, que només hi van el cap de setmana a tirar la barca per la rampa i quan tornen fan servir l'aigua per dutxar-se, tot els surt de franc.

Ahir, el director general de litoral, Nofre Rullan, malgrat només fer una setmana que ha pres possessió del seu càrrec, ja era conscient de les picabaralles que ocasiona l'ús de rampes per particulars externs al port esportiu. Rullan explicà que les picabaralles no només es donen en el port Barcarès, també en el Port de Pollença. Per això, cercaran solucions a curt termini que puguin solucionar les qüestions més problemàtiques de cara a aquest estiu. Encara que Rullan ja té en ment la creació d'un pla de rampes per millorar les existents i fer-ne de noves a diferents punts del litoral mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.