algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.73°

Els alumnes de tercer i quart de s'Illot rebran classe a Cala Morlanda

Els Germans de La Salle cediran dues aules de la seva residència

A partir del proper curs acadèmic, els alumnes de tercer i quart de s'Illot aniran a costura a la residència que tenen els Germans de La Salle a Cala Morlanda. La delegada de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Margalida Fons (PSM), ha informat que s'ha arribat a un preacord amb la comunitat lasaliana amb la finalitat de solucionar el problema de la mancança d'aules que pateix el centre escolar Talaiot d'aquesta zona costanera.

La delegada de Cultura va posar de manifest que «aquesta és una notícia molt positiva tant per als pares com per als alumnes, ja que l'oferiment d'aquestes dependències permetrà que el curs vinent es desenvolupi amb tota normalitat. A més, Fons es mostrà profundament agraïda per «la bona disponibilitat que en tot moment han demostrat els Germans de La Salle a l'hora de cedir-nos dues de les aules de la seva residència».

En aquests darrers anys els estudiants de tercer i quart estaven patint les conseqüències d'haver-se de desplaçar al centre escolar de sa Coma perquè a l'escola de s'Illot no hi havia aules habilitades per a ells.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.