nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Francesc Aguiló és elegit president de la Mancomunitat amb l'oposició del PSOE

L'entitat funcionarà amb un sistema de presidència rotatòria que els batles socialistes criticaren durament

Francesc Aguiló és el nou president de la Mancomunitat del Raiguer després que fos elegit ahir vespre amb el suport de vuit dels onze municipis que integren l'entitat i l'oposició frontal dels tres pobles on governa el P.S.O.E.: Binissalem, Lloseta i Marratxí.

La Mancomunitat emperò adoptarà per primera vegada un sistema de presidència rotatòria després que prosperàs la proposta en aquest sentit del PSM que preveia inicialment que un batle de cada partit polític passàs un any a la presidència.

D'aquesta manera durant la present legislatura, a part d'Aguiló, també ocuparan el càrrec de president el batle de Selva, Joan Rotger (PP) i el de Búger, Miquel Amengual (UM). Tots dos varen ser escollits a la mateixa sessió com a vicepresident i tresorer respectivament de la Mancomunitat.

Fou Aguiló el que defensà la fórmula tot reivindicant-la com un sistema adient per revitalitzar el funcionament de la Mancomunitat. Aguiló argumentà que era un sistema per incentivar la participació de tots els municipis en l'òrgan mancomunat deixant de banda els colors polítics. A més, reclamà la necessitat que tots els pobles vagin ocupant la presidència les properes legislatures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.