algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Un accident d'un avió provoca retards en el 50% dels vols a l'aeroport de Son Sant Joan

La roda d'un aparell rebentà i obligà a tancar una pista

Un accident d'un avió ambulància va provocar que ahir l'aeroport de Son Sant Joan registràs retards en el 50 per cent dels seus moviments (378 vols) amb una demora mitjana d'una hora, segons va informar l'executiu de serveis. Devers 57.000 passatgers es varen veure afectats pels retards.

Una punxada soferta en una de les rodes de darrere del tren principal d'un avió ambulància, que transportava un malalt, va obligar a desviar tot el trànsit per la pista sud de l'espai aeroportuari.

La pista afectada quedà inoperativa durant una hora i vint minuts, el que va afectar directament 37 vols. Segons informà un portaveu de l'aeroport, tant la tripulació com els passatgers que es disposaven a volar a Cardiff, en resultaren il·lesos. La persona malalta va ser enviada de nou a l'hospital. L'incident es produí a les 14:35 d'ahir, quan l'avió ambulància de la companyia Executive Flight Service amb destí a Cardiff iniciava la seva maniobra d'enlairament. Com a conseqüència de l'incident, l'avió va haver de romandra enmig de la pista fins que es va posar en marxa el pla d'emergències de l'aeroport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.