nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Els hotelers de Portocolom es veuen obligats a abaratir els preus per la manca de serveis

La plaça hotelera costarà entre un 15 i un 25% menys

El creixent malestar entre el sector hoteler de Portocolom durant aquesta temporada es fa de cada dia més patent i és que aquest col·lectiu s'ha vist obligat a reduir els seus preus entre un 15 i un 25% per la manca d'infraestructures, així com el mal estat del nucli turístic. L'Associació Hotelera de Portocolom, al capdavant de la qual es troba Joan Esteva, va mantenir una reunió amb l'equip de govern de l'Ajuntament de Felanitx amb la finalitat de presentar-li tot un seguit de queixes.

Aquestes reivindicacions van des de la necessitat de millorar la higiene, així com l'eliminació de la contaminació acústica i en general l'actuació sobre totes i cada una de les infraestructures de la localitat costanera. Al voltant d'uns 800 milions de pessetes és la xifra que han deixat de guanyar els diferents establiments turístics a causa d'aquesta reducció en els preus de la plaça hotelera.

La preocupació d'Esteva es reflectí en les seves declaracions. «Des de l'any 1994 els hotelers hem exposat la nostra preocupació davant la Sala. No obstant això, el mal estat en el qual es troba Portocolom no ha millorat gaire. En conseqüència, no hem tingut altre remei que abaratir els preus en la contractació amb els touroperadors a causa de la mancança en la xarxa de les infraestructures», lamentà Esteva.

El president dels hotelers de Portocolom va exposar una sèrie de reivindicacions davant la Sala que «en la seva majoria ja havien estat presentades el passat mes d'abril de 1994». Entre les mancances volgué destacar les següents: «el fems no es recull durant tot l'any, de fet, dins dels contenidors ja no s'hi pot dipositar res més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.