nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Paralitzades les obres al torrent de Pareis que va denunciar el PSM

Inspectors de Patrimoni detecten irregularitats en el projecte finançat per la Conselleria de Turisme

71116
Les obres han consistit a empedrar el camí que condueix al túnel del torrent.

Les obres de condicionament de la zona de vianants que enllaça amb el túnel del torrent de Pareis han estat paralitzades després que un inspector del Consell Insular detectàs que no s'ajustaven al projecte. El PSM d'Escorca a través del regidor Josep Vicens havia denunciat que l'Ajuntament «feia obres encobertes al torrent de Pareis». Davant les possibles irregularitats del projecte, el batle d'Escorca, Antonio Gómez (PP), ha decidit aturar les obres. Aquest diari es va voler posar en contacte amb el batle, circumstància que no va ser possible.

Segons fonts de la Comissió de Patrimoni del Consell Insular, el projecte havia estat aprovat en comissió, sempre que es modificàs amb una sèrie de prescripcions. Aquestes modificacions, que havia de presentar l'Ajuntament, havien de passar per Comissió del CIM, però les obres començaren sense passar el tràmit. Davant aquests fets, la Comissió de Patrimoni ha exigit a l'Ajuntament que presenti l'expedient d'obres. El que està clar és que les obres que es feien a sa Calobra, a punt de ser enllestides, «no tenen les benediccions administratives». Davant aquesta situació no es descarta l'inici d'un expedient administratiu a l'Ajuntament d'Escorca.

El projecte, que va denunciar el PSM i publicat per aquest diari (15-7-99), ha consistit a empedrar el camí que condueix al túnel del torrent de Pareis, a més de construir una gran paret amb arrambadors inclosos. També s'ha ampliat la zona per a vianants de sa Calobra. El regidor del PSM, Josep Vicens, afirmà que aquestes obres «no són solament d'un mal gust estètic, contrari a l'entorn, sinó que a més desconeixem com s'han finançat». Vicens també es queixà de «la quantitat de sacs de ciment que s'amunteguen just a la porta del túnel del torrent on es troba el monument de Francesc Vidal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.