algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

El mercat de Pere Garau espera la reforma

Les obres de remodelació de la plaça s'iniciaran a final d'agost, amb set mesos de retard

El projecte de remodelació del mercat de Pere Garau està a punt de ser una realitat. Així ho expressà el president d'Usuaris del mercat, Francesc Bauçà, qui anuncià que «amb una mica de sort» les obres començaran a final d'agost. Aquest projecte "que havia d'haver iniciat a principi d'any per enllestir-lo el mes de maig" forma part d'una doble iniciativa de reforma, com es recordarà. Per un costat, la remodelació de la plaça nord, i de l'altre, de l'ampliació d'una de les ales de l'edifici que permetrà als peixaters millorar el seu servei al públic.

Val a dir que dins el projecte de reforma interior del mercat s'inclou la reforma de la façana de l'edifici i de totes les parets, que actualment estan en «un estat lamentable», segons crítiques i declaracions del veïns del barri i clients assidus del mercat mateix.

Aquest és precisament un dels punts que més indigna els residents d'aquesta barriada, coneguda com la Paloma. Els veïns han traslladat en reiterades ocasions les seves queixes a l'Ajuntament de Palma tant sobre l'aspecte degradat de les façanes com de la plaça. L'estat exterior del mercat, la brutícia derivada del mercadet ambulant que s'hi instal·la tres dies a la setmana i les dificultats de trànsit als carrers pròxims són tres dels problemes que han d'afrontar els residents del barri diàriament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.