algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Aznar diu que el PSOE «perd credibilitat» amb el pacte a les Balears

El president del Govern central, José María Aznar, considerà que els pactes que ha fet el PSOE a les Balears i en altres comunitats autònomes «són pactes de perdedors» i es demanà «perquè i per a què aquest partit arriba a acords amb el Bloc Nacionalsita Gallec, o el que està fent a les Balears o a Melilla». Així, Aznar advertí als socialistes que «el seu nivell de fiabilitat o credibilitat política no és molt alt després d'aquests acords», ja que «amb aquests acords tal volta aconsegueixin un càrrec més, però perden moltíssima credibilitat perquè, com tot dins la política, els pactes també tenen els seus límits». Aznar raonà que «hi poden haver pactes d'identificció normals, altres contra o anti, com els que estam veient, en operacions polítiques que cerquen el poder pel poder, i això ho ha de saber l'opinió pública».

Aznar també es mostrà dolgut perquè «pacten amb el PSOE grups que no accepten la Constitució, que se'n situen al marge, que la qüestionen, o que són incapaços de jurar-la o de prometre respecte de les regles del joc, com està passant a Galícia o a les Balears». Pensa que «el PSOE hauria d'estar més preocupat perquè és difícil justificar que es pugui pactar amb grups o persones que defensen l'autodeterminació o la independència».

D'aquesta manera, «a les Balears sis partits es posen d'acord amb un desig insuperable d'evitar que el partit guanyador governi. Per què fan això? Són aquestes coses les que determinen la credibilitat d'una formació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.