nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

L'autòpsia de Dasuda Camara descarta que morís a Alcúdia pels cops rebuts

Els forenses creuen que es va angoixar molt i patí un atac de cor per inhibició

L'informe forense sobre la mort del ciutadà guineà Dasuda Camara "que va tenir lloc el passat trenta de juny" pot significar un gir radical en el cas. També pot suposar l'alliberament de Mario Helmut Maiwald, l'alemany que es troba a presó des de fa deu dies acusat d'homicidi comès sobre la persona del finat. Els tres metges que participaren a l'autòpsia del cadàver de Dasuda Camara, els doctor Vidal Santos, i les doctores María Jiménez i Emilia Salas, no apreciaren cap lesió que justificàs la seva mort.

De fet, la cara de la víctima gairebé no presenta cops i els que presenta són molt lleus. Per aquest motiu els metges han deduït que la víctima no va morir a causa dels cops rebuts sinó a causa del xoc traumàtic. La causa real de la mort de Dasuda Camara rep el nom tècnic de mort per inhibició.

Els forenses sospiten que la víctima, en veure's en una situació complicada, va patir una gran alteració fisiològica que li va provocar un atac cardíac. Malgrat que el cadàver presenta un lleu hematoma just a la vora de la tràquia, els megtes no cruen que aquest cop li causàs la mort, com mantenien les hipòtesis que es manejaven fins ara.

Segons informaren fonts judicials, si el jutge es basa en l'actual informe forense, no podrà processar l'alemany per un delicte d'homicidi. En tot cas Mario Helmut Maiwald podria ser jutjat per una imprudència temerària amb resultat de mort. Aquest delicte no justificaria que l'alemany continuï en presó, i gairebé amb tota seguretat aquesta setmana abandonarà el centre penitenciari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.